Bosbranden Zuid-Frankrijk

Ronald Kirby | Agustus 19, 2021 | Tidak ada komentar

Ook De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zei maandagnacht op Twitter dat alles. Bij de bestrijding de branden zijn al meer dan twintig brandweerlieden en politiemensen gewond geraakt onder wie twee zeer ernstig.


Blzpviwfcyrgbm

Brand na brand in Zuid-Frankrijk en Spanje.

Bosbranden Zuid-Frankrijk. De Franse autoriteiten hebben ongeveer 1200 personen in veiligheid gebracht in verband met een felle bosbrand ten westen van de Zuid-Franse havenstad Marseille. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zei maandagnacht op Twitter dat alles op alles wordt gezet om de bevolking in het gebied te beschermen. Zon 500 personen in Zuid-Frankrijk zijn in veiligheid gebracht vanwege een bosbrand die woedt nabij Vitrolles ten noorden van de havenstad Marseille.

Zeker 750 brandweermensen zijn vannacht in actie gekomen om een grote bosbranden in het zuiden van Frankrijk te blussen. Meer dan duizend brandweerlieden en andere hulpverleners zijn in Zuid-Frankrijk ingezet om een grote bosbrand te bestrijden. Grote bosbranden treffen Zuid-Frankrijk en Italiaans Sardinië Italiaans dorp in geheel ontruimd Op Sardinië woedt een bosbrand die onder meer de plaats Cuglieri heeft bereikt.

Dat melden Franse media woensdag. Zoals elk jaar is er in de zomer een flinke kans op bosbranden hier in het zuiden. Gisteren zijn duizenden mensen geëvacueerd rond Fréjus in het zuiden van Frankrijk vanwege oprukkende bosbranden.

Voor de extreem bosrijke Var geldt inmiddels. Bosbranden in Noordoost-Spanje Zuid-Frankrijk en op Sardinië In het noordoosten van Spanje en het zuiden van Frankrijk zijn honderden brandweerlieden ingezet om de bosbranden. Bosbranden op Sardinië en in Zuid-Frankrijk EU stuurt blusvliegtuigen naar Italië.

Door een nieuwe bosbrand in Zuid-Frankrijk zijn in de nacht van dinsdag op woensdag zeker tienduizend bewoners en toeristen geëvacueerd. Zon 1400 hectare bos is al verwoest door bosbranden in Zuid-Frankrijk en op het eiland Corsica. Honderden inwoners moesten worden geëvacueerd en een.

Intussen is het vuur onder controle maar omdat het weer warm en droog blijft moet de brand ook de komende dagen gemonitord worden. Twaalf campings in de Var-regio in het zuiden van Frankrijk zijn geëvacueerd vanwege felle bosbranden. Zeker twaalf campings zijn ontruimd.

Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken hebben afgelopen zaterdag 161000 mensen een week eerder 114000 in diverse steden in heel Frankrijk gedemonstreerd tegen een vaccinatieplicht en de invoering van een pass sanitaire. Het vuur dat uitbrak op zon 50 kilometer van de toeristische stad Saint-Tropez verplaatst zich snel. Bosbrand in Zuid-Frankrijk.

Bij een natuurbrand in Générac in het zuiden van Frankrijk is zeker 250 hectare grond afgebrand. Zeker nu het al tijden extreem droog is en de temperaturen vandaag tikken we 35 graden aan stevig oplopen en de wind zoals vandaag aanwakkert met uitschieters tot wel 6570 kmu. Het land heeft bovendien 750 brandweerlieden ingezet om de brand.

Zij moesten hun huizen en campings verlaten. In Parijs kwam het tot ongeregeldheden de politie gebruikte traangas en een waterkanon. Frankrijk heeft 750 brandweerlieden ingezet om.

Al 30 hectare bos is door de vlammen. Het zuiden van Frankrijk wordt eveneens geteisterd door bosbranden. Campings ontruimd vanwege bosbranden in Zuid-Frankrijk 750 brandweerlieden ingezet In Frankrijk zijn twaalf campings in de Var-regio in het zuiden van Frankrijk geëvacueerd wegens een grote bosbrand.

De brand brak uit in het bergachtige gebied tussen de steden Narbonne en Carcassonne en strekt zich uit over zon 850 hectare. Het land heeft bovendien 750 brandweerlieden ingezet om de brand te bestrijden. In Frankrijk zijn twaalf campings in de Var-regio in het zuiden van Frankrijk geëvacueerd wegens een grote bosbrand.

Frankrijk heeft 650 brandweerlieden ingezet om een grote bosbrand in de Var-regio in het zuiden van Frankrijk te bestrijden.


Jsall9ag8pylcm


T5cdyur Vsc6gm


Xvz4s0mvfsvgxm


Bosbranden Teisteren Zuid Frankrijk Noodweerbenelux


Xj4ayro2it0hm


Hevige Bosbranden In Zuid Frankrijk Travelpro


Zta4d4qhgthbvm


Xj4ayro2it0hm


Hevige Bosbranden In Portugal En Zuid Frankrijk Mnm


Byu6yeuqhkvrcm


Fw2otwapd3 7m


1uk4twsmckb1km


Bosbranden In Zuid Frankrijk Max Vandaag


Hevige Natuurbranden In Zuid Frankrijk Weerplaza Nl


Duizenden Toeristen Op De Vlucht Voor Bosbranden Zuid Frankr De Limburger Mobile


Grote Bosbranden Treffen Zuid Frankrijk En Italiaans Sardinie Nu Het Laatste Nieuws Het Eerst Op Nu Nl


Nojxfgyj Bcelm


Bosbranden In Frankrijk En Spanje Door Absurd Hoge Temperaturen Mountainreporters


Wmi1o8mmufzlam




Email Newsletter

Like what you read here in this blog post?
Get more like it delivered to your inbox daily.



Designed by Prayag Verma