Bosbranden Frankrijk

Ronald Kirby | Agustus 19, 2021 | Tidak ada komentar

De bosbranden zijn het gevolg van de hoge temperaturen en de harde wind. Door een nieuwe bosbrand in Zuid-Frankrijk zijn in de nacht van dinsdag op woensdag zeker tienduizend bewoners en toeristen geëvacueerd.


Pin Op Nieuws Buitenland

Het land heeft bovendien 750 brandweerlieden ingezet om de brand te bestrijden.

Bosbranden frankrijk. Overigens zijn in het zuiden van Frankrijk meer dan duizend brandweerlieden en andere hulpverleners ingezet om een grote bosbrand te bestrijden. Ook in het bergachtige gebied tussen Narbonne en Carcassonne in het departement Aude in het zuidwesten van Frankrijk is zaterdag een brand. Frankrijk heeft 750 brandweerlieden ingezet om.

Grote bosbranden treffen Zuid-Frankrijk en Italiaans Sardinië Italiaans dorp in geheel ontruimd Op Sardinië woedt een bosbrand die onder meer de plaats Cuglieri heeft bereikt. Campings ontruimd vanwege bosbranden in Zuid-Frankrijk 750 brandweerlieden ingezet In Frankrijk zijn twaalf campings in de Var-regio in het zuiden van Frankrijk geëvacueerd wegens een grote bosbrand. In de omgeving van Carros bij Nice is een aantal.

De brand brak uit in het bergachtige gebied tussen de steden Narbonne en Carcassonne en strekt zich uit over zon 850 hectare. Honderden brandweerlieden ingezet tegen bosbranden in Zuid- Frankrijk. Natuurbranden hebben niet alleen in Spanje maar ook in het zuiden van Frankrijk verscheidene huizen en.

Twaalf campings in de Var-regio in het zuiden van Frankrijk zijn geëvacueerd vanwege felle bosbranden. Een man is gevonden in zijn huis dat door de branden volledig werd vernield. Flinke bosbrand Zuid-Frankrijk 2700 mensen geëvacueerd Beeld AFP ANP 5 augustus 2020 0721.

Frankrijk heeft maandag 750 brandweerlieden ingezet om een grote bosbrand in de Var-regio in het zuiden van Frankrijk te bestrijden. Het zuiden van Frankrijk wordt eveneens geteisterd door bosbranden. Ook zijn twaalf campings in het gebied geëvacueerd.

In de middag van donderdag 27 juli melden Franse media dat de bosbranden bij het plaatsje Bormes-les-Mimosas aan de Franse Rivèra onder controle zijn. Twee doden en 24 gewonden bij bosbranden in Zuid-Frankrijk Bij de bosbranden in het Zuid-Franse departement Var zijn twee mensen om het leven gekomen. In heel Frankrijk is de taux dincidence aantal besmettingen per 100000 in drie dagen van 12573 naar 162 opgelopen en het besmettingspercentage positief getesten 91.

Intussen is het vuur onder controle maar omdat het weer warm en droog blijft moet de brand ook de komende dagen gemonitord worden. Dat melden Franse media woensdag. Zij moesten hun huizen en campings verlaten.

De branden hebben sinds maandag 24 juli zon 1700 hectare in de as gelegd. Nice en Saint Tropez. Het vuur ontstond nabij het dorp Gonfaron circa 50 kilometer van de bekende.

Ook rond Nice en Saint Tropez vecht de brandweer tegen grote bosbranden. De weersomstandigheden in Frankrijk zijn wel verbeterd. Ze krijgen hulp van blusvliegtuigen.

Zon 1400 hectare bos is al verwoest door bosbranden in Zuid-Frankrijk en op het eiland Corsica. De Franse autoriteiten hebben ongeveer 1200 personen in veiligheid gebracht in verband met een felle bosbrand ten westen van de Zuid-Franse havenstad Marseille. Honderden inwoners moesten worden geëvacueerd en een deel va.

In Frankrijk woedt de hevigste brand tussen de steden Narbonne en. De Franse minister van Binnenlandse Zaken Gérald Darmanin zei in de nacht van maandag op dinsdag op Twitter dat alles op alles wordt. Bij de bestrijding de branden zijn al meer dan twintig brandweerlieden en politiemensen gewond geraakt onder wie twee zeer ernstig.

Bosbranden teisteren Spanje en Zuid-Frankrijk. De bosbranden die al enkele dagen woeden in Frankrijk en Griekenland zijn nog niet onder controle. Over de tweede overledene is nog niets bekend.

Meer dan duizend brandweerlieden en andere hulpverleners zijn in Zuid-Frankrijk ingezet om een grote bosbrand te bestrijden. Volgens de lokale autoriteiten is al 4000 hectare bos afgebrand.


Torenspits Notre Dame Valt Naar Beneden Door Verwoestende Brand Parijs Kathedraal Sully


Zuidoosten Van Frankrijk Geteisterd Door Bosbranden Frankrijk Zuid Frankrijk Varen


Pin On Aardrijkskunde


P Belga La Turquie A Annonce Lundi Le Retour Au Port D Un De Ses Navires D Exploration Dont Le Deploiement Dans Une Zone Pot Navire Navire De Guerre Turquie


06 09 2013 Industrie Zuid Afrika Werkhervatting In Goudmijnen In Zuid Afrika Na Loonakkoord Afrika Zuid Afrika Afrikaans


7 Fun Things To Do In Hyeres France The Complete Guide In Between Pictures Things To Do Fun Things To Do South Of France


Pin Op Boeken Literatuur Romans


Torenspits Notre Dame Valt Naar Beneden Door Verwoestende Brand Parijs Kathedraal Sully


Pin Op De Beste Nieuwsfoto S


Herzigs Einsatzfahrten On Instagram Lf 8 Der Freiwilligen Feuerwehr Norderney Lf8 Lf Loschgruppenfahrzeug Einsatzfahrzeug Unimog Fire Trucks 4x4 Trucks


Frankrijk Doelwit Van Terreur Hoogste Dreigingsniveau Van Kracht Nos Presidenten Avignon Politie


Schooltv Riskante Regio S Brandweer In Het Bos Frankrijk Frankrijk Brandweer In Het Bos


Brandweer En Leger Strijden Tegen Meer Dan 90 Bosbranden In Het Nieuwsblad Leger Brandweer Spanje


Pin Op Unimog1300l Winch


Indrukwekkende Supercell In Texas


Pin Van Fabrizio Fregnan Op Unimog Mercedes In 2020


Pin De Buzzel En Special Vehicles Camiones


Rivierdolfijnen In Brazilie Kunnen Breed Repertoire Aan Geluiden Maken Geluid Brazilie Dolfijnen


Pin Op 112




Email Newsletter

Like what you read here in this blog post?
Get more like it delivered to your inbox daily.



Designed by Prayag Verma